Vejle Saints 1992 første turnerings år

Vejle Saints i aktion (1992)

Hvervekampagne på gågaden - Fredericia spillerne startede deres egen klub

Januar måned startede på gågaden for at fortælle om klubben og sporten. Martin Jacobsen, Niels Kristian Madsen, Henrik Nicolo Jensen, Jimmy Nielsen og Michael var på gågaden for at hverve nye medlemmer. Inden Vejle Saints kunne tage hul på turnering har man mistet en del nøgle spillere, som har valgt at starte deres egen klub i Fredericia. Fredericia Jets er nu en realitet og det betyder at vi skal have hvervet flere spillere til sæsonen går i gang.


Betongulv og biluheld

1992 var året hvor Vejle Saints kom i gang med at spille kampe. Første rigtige test var en indendørs turnering i Herning. ARENA BOWL i Herning Hallerne spilles på et filttæppe lagt oven på et beton gulv, så det var en HÅRD start for drengene fra Vejle. Som om det ikke var nok, kørte tre af spillerne galt i bil på vej til turneringen. Alle tre var forbi sygehuset og to måtte med en lettere hjernerystelse, se turneringen fra sidelinjen.
Resultat:
Vejle Saints - Esbjerg Hurricanes 0-40
Vejle Saints - Ishøj Giants 6-26
Vejle Saints - Hvidovre Blackfoots 0 - 27
Vejle Saints - Århus Tigers 0 - 38




Første Turnerings kamp

Turen gik til Esbjerg da Vejle Saints skulle spille den første turnerings kamp. På billedet ses quarterback Peter Worm kaste sig over endnu et misset snap fra center Jimmy Nielsen. Den manglende rutine kunne ses på scoren som endte 66-3 i Esbjerg favør. Flemming Jeppesen får reduceret for Vejle Saints da det lykkedes at få et fieldgoal mellem stængerne. Avisudklippet er fra en avis i Esbjerg.
 
 
Opvisning på asfalt
Så skulle sporten igen promoveres. Foran HC sport i Vejle på gågaden, ja det siger man ikke nej tak til. Det er dog ikke helt nemt at lave tacklinger på asfalt uden af slå sig :-) 
 
 

Første hjemmekamp i "GRYDEN"

26. April 1992 blev den første hjemmekamp spillet ved Kirkebakke hallen i Vejle. Hjemmebanen ved Kirkebakken i Bredballe blev blandt mange kaldet "gryden".
 
Dommer i jogging dragt!! På billedet Søren Clausen og Peter Worm
 
Quarterback Peter Worm kaster til Henrik N Jensen

Vejle Saints forsvar forsøger at stopper Ålborg.
Burger King sponsor på hjelmen! Man kunne godt se at de var lidt længere med sporten i Ålborg.
 
På billedet: Henrik N Jensen #56 og Peter Worm
 

109 - 6 NEDERLAG (av av)

31. Maj 1992 skulle vi en tur til Kolding for at spille imod Chiefs. Turen til Kolding startede med et Vejle hold fuld af selvtillid. Vejles mormonske træner havde givet lidt håb i form af gode træninger inden opgøret. På kamp dagen besluttede amerikaneren at slukke lyset i omklædningsrummet og bad en bøn for holdet...
Fra første fløjt var drengene fra Vejle total udspillet af et fysisk og taktisk bedre Kolding Chiefs hold. Da slutfløjtet lød stod den 109 - 6 til Kolding Chiefs.
 
På billedet bagerste række: Tom Werling: Nikolai, Niels Kristian Madsen, Peter Worm, Henrik N Jensen, Søren Clausen. På billedet forreste række: Stefan Lehman, Jesper, Jimmy Nielsen, Peder, Brian "
 
 

Vejle Løbet

Peter Seehausen og Uffe Gramm Mogensen stillede op i hele udstyret for at gøre reklame for Vejle Saints, da årets Vejle løb blev afviklet.
Peter Seehausen og Uffe Gramm Mogensen løber Vejle løbet i fuld udstyr
 
 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Anders Deenfeldt - amerikansk fodbold - Vejle Saints

Vejle Saints